• 1-1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2018111801 - 副本 (2)

Tentang Kami

Parusahaan HinaMach lokasina di kota Zhoushan, Cina, nu disebut ibukota screw. Simkuring geus dedicated dina ngarancang jeung manufaktur screws na tong pikeun mesin molding suntik na extruders pikeun leuwih 30 taun. Bisa rancang ampir kabéh rupa screws na tong!

Dunya Center    puseur Screws na tong manufaktur tina dunya perenahna di kota kami Zhoushan (Cina). Sabudeureun 70 screws% na tong di dunya nu dijieun di Cina, sarta 70% screws Cina jeung tong aya dijieun di kota Zhoushan. Pangalaman éksténsif jeung periode panjang pikeun ngahasilkeun screws na tong ngawenangkeun kami nyadiakeun kualitas dipercaya dina waktos shortest.

Produksi urang    HinaMach - a parusahaan modern kalawan garis produksi tinggi-tech jeung pagawe terampil. Spesialis parusahaan sampurna ngawasaan sakabeh subtleties na nuances of ngarancang, produksi jeung ngaropéa tina screws na tong pikeun extruders, mesin suntik molding, mesin niup molding na granulators. Unggal screw dirancang individual nurutkeun sarat tina customer, anu bahan ngolah jeung kaayaanana operasi. Loba spesialis kami périodik nampi trainings, sarta ayeuna maranéhanana hasil gawe dina parusahaan urang.

Prinsip urang    The prinsip dasar gawé kami - kualitas pangluhurna sarta jasa pangalusna. HinaScrew boga tujuan pikeun jadi mitra paling dipercaya jeung nguntungkeun. Kualitasna alus sarta harga pangalusna sangkan HinaMach béda ti pabrik lianna.


WhatsApp Online Chat !