• 1-1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2018111801 - 副本 (2)

Rreth nesh

Kompania HinaMach gjendet në qytetin e Zhoushan, Kina, e cila është quajtur kryeqyteti i vidë. Ne kemi qenë të përkushtuar në projektimin dhe prodhimin vida dhe fuçi për makina derdhur injeksion dhe extruders për mbi 30 vjet. Ne mund të prodhojë pothuajse të gjitha llojet e vida dhe fuçi!

Qendra Botërore    Qendra vida dhe fuçi prodhimit të botës është e vendosur në qytetin tonë Zhoushan (Kinë). Rreth 70% vida dhe fuçi e botës janë prodhuar në Kinë, dhe 70% e vida kineze dhe fuçi janë prodhuar në qytetin e Zhoushan. Përvojë të gjerë dhe një periudhë të gjatë për prodhimin e vida dhe fuçi të na lejojë për të siguruar cilësi të besueshme në kohën më të shkurtër.

Prodhimi ynë    HinaMach - një kompani moderne me linjë të prodhimit të teknologjisë së lartë dhe të punëtorëve të kualifikuar. Specialistët e kompanisë në mënyrë të përkryer të zotëruar të gjitha hollësitë dhe nuancat e projektimin, prodhimin dhe montimin e vida dhe fuçi për extruders, makina derdhur injeksion, makina derdhur goditje dhe granulators. Çdo vidhos është i projektuar në mënyrë individuale në përputhje me kërkesat e konsumatorëve, materiali përpunimit dhe kushtet operative. Shumë nga specialistët tanë periodike marrin trajnime, dhe tani ata janë duke punuar me sukses në kompaninë tonë.

Parimet tona    Parimet themelore të punës sonë - cilësisë më të lartë dhe shërbime më të mira. HinaScrew synon të jetë partneri më i besueshëm dhe fitimprurës. Cilësi të lartë dhe çmimin më të mirë të bëjë HinaMach të ndryshme nga prodhues të tjerë.


WhatsApp Online Chat !