• 1-1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2018111801 - 副本 (2)

Babagan awake dhewe

Company HinaMach dumunung ing kutha Zhoushan, China, kang diarani ibukutha meneng. Kita wis darmabakti ing ngrancang lan Manufaktur ngawut-awut lan barel kanggo mesin ngecor injeksi lan extruders luwih 30 taun. Kita bisa Pabrik meh kabeh jinis ngawut-awut lan barel!

World Center    tengah Screws lan barel Manufaktur donya dumunung ing kutha kita Zhoushan (China). Around 70 ngawut-awut% lan barel donya sing diprodhuksi ing China, lan 70% saka ngawut-awut Cina lan barel sing diprodhuksi ing kutha Zhoushan. Ekstensif pengalaman lan wektu dawa kanggo produksi ngawut-awut lan barel ngidini kita kanggo nyedhiyani kualitas dipercaya ing wektu cedhak.

Produksi    HinaMach - perusahaan modern karo baris produksi dhuwur-tech lan trampil buruh. Komunitas panjarwa lan perusahaan sampurna Master kabeh subtleties lan nuansa saka ngrancang, produksi lan ngganti ngawut-awut lan barel kanggo extruders, mesin injeksi ngecor, mesin jotosan ngecor lan granulators. Saben meneng wis dirancang individu miturut syarat customer, materi Processing lan kondisi operasi. Akeh specialists kita periodik nampa language, lan saiki lagi kasil makarya ing perusahaan kita.

Prinsip kita    Ing prinsip dhasar saka karya kita - kualitas dhuwur lan layanan paling apik. HinaScrew yakuwi dadi partner paling dipercaya lan duwe bathi. Kualitas lan rega paling nggawe HinaMach beda saka manufaktur liyane.


WhatsApp Online Chat !